Campsite-Zaton-Holiday-Resort-beach-relax

Uzbudljive novosti u 2023. dolaze iz kampa Zaton Holiday Resort

Pripremite se na još više zabave u kampu Zaton Holiday Resort. Ugostiteljsko-zabavni centar s ogromnim kapacitetom spreman je za sve uzraste. Dvoetažni kompleks s bazenima i lounge zonama prava je atrakcija i središte zabave. Imat ćete priliku istražiti i znanstveni park koji će s različitim eksperimentima biti posebno zanimljiv djeci, a kamp Zaton Holiday Resort ove je godine i domaćin Svjetskom kamping festivalu.

Ugostiteljsko-zabavni centar

*Fotografije su informativnog karaktera

Dvoetažni kompleks pravo je osvježenje u kampu Zaton Holiday Resort. Prostran i pomno osmišljen prostor za užitak svih posjetitelja sadrži bazene, restoran te caffe bar. Restoran s velikim kapacitetom i raznovrsnim jelovnikom također sadrži i pozornicu za zabavne večeri u kampu. Na katu nalazi se lounge zona sa prostranim sunčalištem pored bazena, gdje možete uživati u pogledu na čitav kamp i okolicu.

  • Površina: 4 000 m²
  • Dvije etaže
  • Restoran: pizze, steakovi, burgeri, Fusion kuhinja, veganska i vegetarijanska prehrana, bezglutenski proizvodi
  • Kapacitet restorana: 600 mjesta
  • Dva bazena, sunčalište te caffe bar na katu
  • Slastičarnica, vinski bar, pivnica te koktel bar

 

Znanstveni park

Zabavno-edukativan sadržaj čeka vas na istočnom dijelu plaže kampa Zaton Holiday Resort. Obogatite svoj boravak dodatnom zanimljivom, ali i kvalitetnom aktivnošću koja će kod djece potaknuti radoznalost. Prikazani eksperimenti moći će se isprobati te ćete imati priliku oživiti likove iz crtića, koristiti prugasto zrcalo sa spiralnim efektom te eksperimentirati periskopom ili zvučnim zrcalom. Zasigurno će se cijela obitelj dobro zabaviti, ali pritom i naučiti nešto novo.

 

F.I.C.C. Svjetski kamping festival

Središte kampinga ovo ljeto upravo je kamp Zaton Holiday Resort. Ovogodišnji Svjetski kamping festival održava se u kampu od 23. lipnja do 1. srpnja kada će asocijacija F.I.C.C. proslaviti svoju 90. obljetnicu, a 29. lipnja obilježit će se i prvi Svjetski dan kampiranja.

Interakcija među kulturama, prijateljstvo i ljubav prema prirodi ključne su vrijednosti Svjetskog kamping festivala, a cilj je promocija kampiranja kao odgovornog i održivog načina putovanja. Uz cjelotjedni program u kampu, organizirat će se se i izleti za sve sudionike festivala. Izleti u Zadar i Nin te posjet nacionalnim parkovima Krka i Kornati, kao i odlazak na otok Silbu planirani su za sve sudionike.

 

Budite dio zabave i edukacije te vesele atmosfere Svjetskog kamping festivala. Ovo ljeto svi putevi vode u kamp Zaton Holiday Resort.

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.