avtokampi.si

Avtokampi.si i Gaveia udružuju snage

S novom godinom stiže nam pravo osvježenje, ali i pojačanje. Gaveia, koja pod sobom nosi tri brenda – AdriaCamps, MeinMobilheim te VillasGuide, od sada udružuje snage sa slovenskim kamping portalom Avtokampi.si. Naši prijatelji iz Slovenije postaju naši partneri. Vjerujemo da ćemo na ovaj način svim ljubiteljima kampiranja donijeti brojne benefite.

Avtokampi.si

Slovenski web portal, Avtokampi.si, poznat je i cijenjen među ljubiteljima kampiranja u Sloveniji, ali i šire. Vodeći je vodič za kampiranje u ovom dijelu Europe, gdje se mogu pronaći sve bitne informacije o kampingu općenito, kampovima, ali i korisni savjeti, preporuke i iskustva. Redovitim obilaskom i boravkom u kampovima u Sloveniji, Hrvatskoj, Italiji, BiH, Srbiji i Crnoj Gori, Avtokampi. si donosi informacije sa terena iz prve ruke.

U ponudi imaju preko 500 kampova, a većinu su i sami posjetili. Na Avtokampi.si stranici ćete pronaći razne informacije poput vremenske prognoze, stanja na cestama, rutama za putovanje, kamping opreme. Uz sve navedeno, Avtokampi. si posjeduje i forum o kampovima, kamperima, mobilnim kućicama i glampingu. Također, u suradnji s Adria Home dodjeljuje i godišnju nagradu Naj kamp Adria za najbolje kampove u Sloveniji i Hrvatskoj, ocjenjene od strane posjetitelja kojom dodatno potiče kampove na unaprijeđenje kvalitete. Svojim gostima omogućava prijavu na loyalty karticu – Avtokampi.si kamping kartica s kojom je moguće uštedjeti i do 25% za boravka u više od 200 kampova u Sloveniji, Hrvatskoj, Italiji, BiH i Srbiji.

Zajedno u nove projekte

S fokusom na rast i razvoj, zajednički nam je cilj dodatna vrijednost kampistima za boravke u kampovima iz naše ponude, ali i samom kamping tržištu Hrvatske, Slovenije, ali ostalih zemalja Europske unije. Uz to, u sljedećim benefitima moći će uživati naši zajednički gosti:

  • Novi kampovi u AdriaCamps portfoliju – dodajemo nove kampove u ponudu na postojećim tržištima – hrvatskom i slovenskom. Time ćemo povećati lepezu ponude i izbora kampova našim gostima,
  • Novo kamping tržište – širimo ponudu i na slovenske kampove, te se time otvaraju nove destinacije koje se mogu rezervirati s nama. Poznati kao odredišta za aktivan odmor i odmor na otvorenom, brojni kampovi i glamping resorti Slovenije sada postaju dio AdriaCamps i MeinMobilheim ponude,
  • Redovite i provjerene kamping i prometne informacije, novosti, akcije, cjenici – ažurne i pravovremene informacije vezane uz putovanje, dolazak i boravak u nekoj od država u ponudi, od sada moći ćete pronaći i na AdriaCamps stranicama,
  • Avtokampi.si kamping kartica – velika je prednost za sve goste mogućnost korištenja kartice za popust. Avtokampi kamping kartica omogućava popust u preko 200 kampova u Hrvatskoj, Sloveniji, Italiji, BiH i Srbiji, a uskoro će se moći koristiti za sve brendove u našem portfoliju – AdriaCamps, MeinMobilheim i VillasGuide. Karticu trenutno možete naručiti besplatno te odmah primiti elektronsku verziju putem e-maila.

 

Vjerujemo da ćemo ovim korakom obuhvatiti sve bitne kamping informacije i plasirati ih u pravo vrijeme, vama, našim gostima, ljubiteljima kampiranja te da ćete moći uživati novosti iz prve ruke, brojne pogodnosti i popuste kao i razne kamping savjete.

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.