430+ mobilnih kućica u Hrvatskoj: Pretražite najbolje mobilne kućice u Istri, na Kvarneru i u Dalmaciji!

Hrvatska, poznata kao dugogodišnja kamping destinacija ima odličan izbor mobilnih kućica smještenih na izvrsnim lokacijama. Mobilne kućice u Istri idealne su za sve vrste odmora. Odaberete li Kvarner za svoju destinaciju, pronaći ćete udobne mobilne kućice u blizini gradova. Atraktivne lokacije uz more obilježja su mobilnih kućica u Dalmacija.

Mobilne kućice jedinstvenog dizajna, smještene u tematskim naseljima kampova u Istri idealne su za opuštajući odmor u prirodi. Privatni ili zajednički bazeni, hidromasažne kade, prostrana natkrivena terasa s roštiljem, sunčalište, personalizirana animacija za djecu i dječja igrališta neke su od prednosti u kojima možete uživati odaberete li mobilnu kućicu u Istri. Na Kvarneru ćete pronaći mobilne kućice u neposrednoj blizini gradova, a opet dovoljno udaljene da možete se opustiti na privatnoj terasi s pogledom na more. Idealne za proljetni vikend boravak, mobilne kućice kontinentalne Hrvatske podignut će odmor na kontinentu na višu razinu. Odlučite li se za Dalmaciju, pronaći ćete mobilne kućice blizu mora, opremljene svim potrebnim za bezbrižan odmor u prirodi. Koju god regiju odabrali, popratne aktivnosti čekaju na vas – animacija, bazeni, vodeni sportovi, razgledavanje znamenitosti i uživanje u hrvatskoj gastronomiji.

Prikaži više

Pošalji upit

Datum dolaska / odlaska

Odrasli Godine 18+

Djeca Godine ispod 18

Kućni ljubimci Svi ljubimci

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.