Pretražujemo cijene...

Hvala vam na strpljenju.

50+ kampova u Italiji: Lista najboljih kampova u regiji Veneto, u Toskani i na Siciliji!

Pronađite idealne obiteljske kampove udaljene samo nekoliko koraka od pješčanih plaža na Sardiniji ili one u talijanskoj regiji Veneto čije kampove krase brojni vodenim parkovi. Pet friendly kampovi na obali jezera Garda nude razne sportske sadržaje, dok se iz kampova Toskane pruža pogled na dobro znani toskanski pejzaž: brežuljke, beskrajne vinograde i maslinike.

Uživajte u proljeću, ljetu i jeseni u vrhunski opremljenim i moderno uređenim kampovima koji nude različite vrste smještaja – mobilne kućice, glamping šatore ili parcele za vaše kampere i kamp kućice. Velik broj kampova nalazi se u blizini pješčanih plaža s pogledom na kristalno plavo more, na kojima cijela obitelj može uživati u popodnevnom sunčanju ili večernjoj šetnji uz zalazak sunca. Najmlađi posjetitelji biti će oduševljeni brojnim vodenim parkovima s vodenim atrakcijama. Animacijski timovi organiziraju raznolike svakodnevne aktivnosti – od sportskih natjecanja na jezeru Garda, škole jahanja u Toskani i ronjenja na Sardiniji.

Dok ste u Italiji morate i isprobati raznoliku gastronomsku ponudu koja će oduševiti mirisima i okusima. Kušajte tradicionalnu talijansku pizzu pripremljenu od lokalnih sastojaka, domaću tjesteninu, vina i sireve te naravno kremasti sladoled. Ako tražite predah od razgledavanja Koloseja u Rimu, firentinske katedrale ili mosta Rialto u Veneciji, predahnite na jednoj od talijanskih „piazza“ i uživajte u šalici espressa.

Benvenuti in Italia!

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.