125+ kampova u Hrvatskoj: Lista najboljih kampova u Istri, na Kvarneru i u Dalmaciji!

Od obiteljskih kampova s mnoštvom sadržaja do malih intimnih kampova kao stvorenih za odmor u dvoje, u Hrvatskoj zaista možete pronaći sve. U većini kampova u Istri zabavu ćete pronaći na bazenima, vodenim parkovima i uz animacijski tim. Uređeni i suvremeno opremljeni kampovi na Kvarneru nude razne vrste smještaja, a kampovi u Dalmaciji idealni su za dugi ljetni odmor.

Uživajte u najboljim kampovima u Istri, smještenim na izvrsnim lokacijama u blizini mora. U vrhunski opremljenim kampovima u Istri pronaći ćete smještaj na parcelama, u mobilnim kućicama ili u glamping šatorima. Vodeni parkovi i atrakcije, sportski sadržaji, animacijske aktivnosti i bogata gastronomska ponuda osnovna su obilježja istarskih kampova. Osim na obali, na Kvarneru ćete pronaći i kampove na otocima – Krk, Lošinj i Rab omiljeni su otoci za kampiranje.

Netaknuta priroda, guste borove šume i mnoštvo rijeka, potoka i jezera obilježja su kontinentalne Hrvatske, koja je svake godine bogatija za novi kamp. Uživajte u dugim ljetnim danima i morskim radostima na šljunčanim i pješčanim plažama kampova u Dalmaciji. Tijekom svog odmora u Hrvatskoj, ne zaboravite posjetiti neke od poznatih znamenitosti – rimski amfiteatar u Puli, Nacionalni park Plitvice u Lici, Dioklecijanova palača u Splitu i dubrovačke zidine samo su mali dio ponude.

Prikaži više

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.